PRUŽAO OTPOR

Detalji o napadu nožem: Policajac ga zatekao na mjestu provale, potrčao za njim i završio teško ozlijeđen

policija Ilustracija
Ilustracija/Nikola Cutuk/PIXSELL
25.01.2022.
u 16:37

Na teren u potragu za napadačem poslane su raspoložive policijske ophodnje, te je osoba koja se dovodi u vezu s napadom pronađena na području Tara.

Istarska policija objavila je detalje napada koji se dogodio u jučer oko 15 sati kad je nepoznati muškarac ozlijedio 48-godišnjeg policijskog službenika, koji u tom trenutku nije bio u službi, ali je pokušao spriječiti muškarca u udaljenju s mjesta događaja. 

- Policija je nešto ranije zaprimila dojavu o provali u prostorije motodroma u naselju Rošini kod Tara. Policijski službenik, koji se zatekao na mjestu provale, primijetio je kako se s mjesta događaja udaljava nepoznati muškarac te je potrčao za njim, no kada ga je sustigao, muškarac ga je ozlijedio i pobjegao - navode iz policije. 

Na teren u potragu za napadačem poslane su raspoložive policijske ophodnje, te je osoba koja se dovodi u vezu s napadom pronađena na području Tara. 

- Prilikom uhićenja pružao je otpor i prijetio nožem, no policijski službenici uspjeli su ga svladati i privesti u policijsku postaju. Muškarac, za kojeg je utvrđeno da je strani državljanin, u događaju je lakše ozlijeđen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela - navode iz Policijske uprave istarske. 

Ozlijeđenom policajcu pružena je liječnička pomoć u pulskoj bolnici, gdje je zadržan na liječenju zbog teških ozljeda.

VIDEO: Netko je bio aktivan i na Instagramu Mateja Periša. Otac: Važne su mi samo službene informacije.

Ključne riječi

Komentara 5

BU
burza
16:57 25.01.2022.

Da je stradao migrant svi bi se digli na noge a posto je stradao policajac nikom nista

VK
vk52
17:27 25.01.2022.

Pocinitelj je strani drzavljanin, koje drzave????????????

GE
generacija57
17:35 25.01.2022.

Jel' Rumunj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije