HOROR NA CESTI

Detalji stravične prometne na A6: Kombi prešao u suprotan smjer i direktno naletio na auto

Foto: M. KRMPOTIĆ/Novi list
1/3
17.10.2024.
u 14:42

U ovoj tragediji smrtno su stradale dvije osobe, a vozaču osobnog vozila pružena je hitna medicinska pomoć i prevezen je u Klinički bolnički centar Rijeka.

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 9 sati na autocesti Rijeka-Zagreb, između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko. Kako smo pisali ranije, dvije osobe su smrtno stradale. Prema novim informacijama, kombi s prikolicom koji se kretao prema Zagrebu prije izlaska iz tunela prešao je u suprotni kolnički trak i izravno se sudario s osobnim vozilom koje je dolazilo iz smjera Rijeke. U ovoj tragediji smrtno su stradale dvije osobe, a vozaču osobnog vozila pružena je hitna medicinska pomoć i prevezen je u Klinički bolnički centar Rijeka.

„Okolnosti ove teške prometne nesreće trenutno se utvrđuju kroz očevid koji vodi moj tim“, izjavila je Tea Radovani, zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Rijeci za HRT.  „Važno je napomenuti da su na tom dijelu autoceste izvođeni radovi, a promet je bio usmjeren dvosmjerno jednim trakom. Također, u trenutku nesreće na autocesti je bila gusta magla, što je moglo otežati vožnju i doprinijeti tragediji.“ Autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko u smjeru Rijeke otvorena je za sav promet, javlja HAK.

Podsjetimo, cesta je bila zatvorena za promet. Svjedoci koji su svjedočili ovoj stravi rekli su da su vidjeli šokantne prizore. „Očito smo prošli pokraj prometne nesreće u minutama nakon što se dogodila. Vozili smo se između kofera koji su se razletjeli po cijeloj autocesti. Prizor je bio stravičan“, ispričao je jedan od svjedoka.

>>> FOTO Stravična prometna na A3

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zgrio
16:10 17.10.2024.

Ako se kombi kretao prema Zagrebu onda je išao iz smjera Rijeke dok je osobno vozilo dolazilo iz smjera Rijeke. Po napisanom tekstu ispada da su išli u istom smjeru i frontalno se sudarili !?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije