POGINUO 19-GODIŠNJAK

Detalji tragedije u Dubrovniku: Mladić (21) vozio pijan, izgubio nadzor nad vozilom u zavoju

Zagreb: Prometna nesreća na križanju Ulice Milke Trnine i Avenije Marina Držića
Igor Kralj/PIXSELL
29.07.2024.
u 13:59

Vozač osobnog vozila koji je izazvao prometnu nesreću je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

U prometnoj nesreći koja se dogodila na Batahovini u Dubrovniku život je izgubio 19-godišnji putnik automobila kojim je upravljao 21-godišnjak. Još dva mladića, u dobi od 20 i 21 godine, u nesreći su zadobila teške ozljede. Tragedija se dogodila u nedjelju malo prije 6 sati ujutro.

Očevidom je utvrđeno da je 21-godišnji vozač pod utjecajem alkohola upravljao osobnim vozilom požeških registarskih oznaka. Krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, skrenuo u desno i u fazi zanošenja udario u betonski rubnjak, a potom i u stablo s istočne strane kolnika, priopćila je dubrovačka policija.

U prometnoj nesreći je smrtno stradao jedan od suputnika u vozilu, 19-godišnjak, dok su druga dvojica suputnika, 20-godišnjak i 21-godišnjak teže ozlijeđeni i zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici. Za vrijeme trajanja očevida, promet na ovom dijelu ceste bio je zatvoren za sav promet do 8,33 sati.

Vozač osobnog vozila koji je izazvao prometnu nesreću je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

VIDEO Nesreća kod Otočca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije