NESREĆA U LIPIKU

Dvojica tinejdžera ozlijeđena u padu s električnog romobila: Sletjeli su u kanal

Zagreb: Električni romobil je prijevozno sredstvo kojeg vole djeca i odrasli
Foto: Igor Soban/PIXSELL
29.07.2024.
u 13:08

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 15-godišnjak, dok je vozač teško ozlijeđen

Dvojica tinejdžera, obojica 15-godišnjaka, ozlijeđena su u nedjelju oko 22 sati u Lipiku u padu s električnog romobila. Prema informacijama Policijske uprave požeško-slavonske, 15-godišnjak je upravljao električnim romobilom bez zaštitne kacige i reflektirajućeg prsluka u Ulici Ivana Mažuranića te prevozio drugog 15-godišnjaka.

"Uslijed neprilagođene brzine je izgubio nadzor te sletio u putni kanal", istaknula je PU požeško-slavonska te dodala: "U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 15-godišnjak, dok je vozač teško ozlijeđen i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kao i dopis Hrvatskom zavodu za socijalni rad - Područni ured u Pakracu". 

Policija dodaje i kako se tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Velika na Trgu sv. Augustina.

 

GALERIJA Hrvatsko selo duhova koje legenda veže uz najpoznatijeg engleskog kralja
Zagreb: Električni romobil je prijevozno sredstvo kojeg vole djeca i odrasli
1/20

Komentara 1

GN
gnoj
14:52 29.07.2024.

U svim mjestima se na tim romobilima voze kao luđaci a policija reagira tek kada se nešto dogodi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije