usred noći

Detalji tučnjave u Vodicama: Četvorica mladića mlatila su se šakama i bocama, jedan pobjegao nakon makljaže

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.07.2024.
u 18:07

Trojici mladića, osim 28-godišnjaka, u Općoj bolnici Šibenik okvalificirane su lakše tjelesne ozljede

Stanovnike i posjetitelje Vodica u noći 26. srpnja prestrašili su glasni zvukovi koji su neke podsjetili na pucnjeve. Na kraju se ipak ispostavilo da je riješ o tučnjavi koja je započela malo iza 3 sata u noći u ugostiteljskom objektu u ulici Obala Juričev Ive Cota, a glasni praskovi vjerojatno su posljedica razbijanja boca.

Šibensko-kninska policija u petak poslijepodne objavila je da su 26-godišnjak i 28-godišnjak bacali staklene čaše i boce na pod, a zatim i tjelesno napali dvojicu mladića u dobi od 26 i 21 godine i to udarcem šakom u glavu. Nakon toga, 26-godišnjak je 23-godišnjaka udario po glavi staklenom bocom, na što je ovaj njemu uzvratio staklenom čašom, također u glavu. 

Prilikom narušavanja javnog reda i mira u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta staklena stijena dimenzija 45x110 cm je oštećena, no vlasnik nije po tom pitanju postupio stavljanjem prijedloga za pokretanje kaznenog progona za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Trojici mladića, osim 28-godišnjaka, u Općoj bolnici Šibenik okvalificirane su lakše tjelesne ozljede. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 26-godišnjak i 28-godišnjak počinili prekršaj iz čl. 6. i čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 23-godišnjak počinio prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Zbog počinjenih prekršaja 26-godišnjak i 23-godišnjak će danas uz optužni prijedlog biti privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, dok se 28-godišnjak trenutno nalazi u bijegu.

VIDEO Požar u tunelu Mala Kapela

Ključne riječi

Komentara 2

PO
podravina
09:00 27.07.2024.

A alkohol je bio glavni sudac!

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
01:19 27.07.2024.

Četvorica hrvatskih mladića mlatila su se šakama i bocama kao svoji na svome jer imaju Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije