OTOK VRGADA

Ozljede opasne po život: Dječak iz Zagreba pao s krova kuće visoke 10 metara

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
04.08.2014.
u 09:17

Mladi Zagrepčanin zadobio je ozljede opasne po život

Na otoku Vrgada ispred Biograda noćas od 1 sat s krova kuće visoke 10 metara pao je na glavu 15-godišnjak iz Zagreba i zadobio ozljede opasne po život.

U trenutku pada dječak je bio sa sinom vlasnika kuće i još jednim mladićem. Policija obavlja očevid.

Inače, ovo je već treći pad ovog ljeta na zadarskom području koji je rezultirao teškim ozljedama. Prvo je mladić iz Srbije pao sa zadarskih bedema s visine od 10-ak metara, a nedavno su s krova kuće u Svetom Petru kod Zadra pali petero Nijemaca i jedna Poljakinja.

>> Beli Manastir: Radnik pao s krova, bori se za život

>> Pokušao provaliti u stan pa pao sa zgrade

Komentara 1

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:19 04.08.2014.

Šta je taj dječak od 15 godina imao raditi na krovu kuće cca 10 m ??? I to oko 1 sat poslije pola noći...Da nije mjesečar (i toga ima)..U svakkom slučaju žao mi je dečeca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije