tragedija

Dječak preminuo nakon što ga je pčela ubola u nogu

'10.04.2012., Koprivnica - Pripreme pcelara za predstojecu sezonu proizvodnje meda. Pcelar Dario Habijanec (27) ima 140 kosnica, koje ce uskoro sa dva kamiona prebaciti u polja uljane repice koja poci
'Marijan Susenj/PIXSELL'
28.06.2012.
u 21:13

Dječaka osnovnoškolske dobi pčela je ubola u nogu, a on je nedugo nakon toga preminuo u Domu zdravlja u Grubišnom polju

Strašna tragedija zavila je danas poslijepodne u crno cijelo grubišnopoljsko područje. Oko 16 sati od posljedica uboda pčele preminuo je dječak iz  Malih Zdenaca, nedaleko Grubišnoga Polja.

Prema neslužbenim informacijama, pčela je dječaka, dobi viših razreda osnovne škole, ubola u nogu. U PU Bjelovarsko-bilogorskoj navode da je dječaka njegov otac prevezao u grubišnopoljski Dom zdravlja, gdje je reanimiran.

No, očito je alergijska reakcija bila presnažna i dječak je, nažalost, preminuo. Kako navode u Policijskoj upravi o događaju slijedi izvješće nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 6

AU
autoritet
23:22 28.06.2012.

:( Počivao u miru Božjem

OB
-obrisani-
23:46 28.06.2012.

Svakim danom tom umjetnom hranom koju jedemo sve smo slabiji imunitet pada toliko mladih nemoze da jede hranu koja je od brasna neki hranu od mlijeka, neki nemogu jesti orasasti plod mnogi oboljevaju od secerne bolesti strok itd itd Pocivao u Miru bozjem

Avatar kanonik
kanonik
07:01 29.06.2012.

Dva puta sam vožen na hitnu zbog uboda pčele.Prvi put ,bilo je opasno,čini mi se da liječnica nije baš pogodila sastav injekcije i teško i sporo sam došao u normalu.Drugi put bila je druga liječnica dala mi injekciju i za pet minuta bio sam kao i prije uboda.Oba puta srce je usporavalo a tlak naglo padao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije