pronađen kod oca

Dječak pronađen na Trešnjevci. Marka i majku kući odvela policija

Potraga za nestalim dječakom (1)
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/5
06.11.2011.
u 17:55

Dječakovi roditelji najvjerojatnije će biti pod nadzorom Centra za socijalnu skrb.

Jednoipolgodišnji dječačić Marko koji se u subotu rano prijepodne izgubio u samom središtu Zagreba u pratnji hitno pozvanog djelatnika Centra za socijalnu skrb i njegove majke policijskim automobilom odvezen je kući u subotu navečer, najvjerojatnije u Novi Zagreb.

Očajno dozivala sina

Dječačić smeđe kovrčave kose mirno je sjedio u majčinu krilu, a pored njih bio je djelatnik Centra. Prije toga policijski službenici razgovarali su u stanu u kojem živi njegov otac na zagrebačkoj Trešnjevci gdje je dječak i pronađen. Podsjetimo, u subotu za vrijeme tzv. špice u Petrićevoj ulici kod Bogovićeve, odnosno Ilice, majka je počela trčati histerično vičući: "Marko, Marko! Nestalo mi je dijete!" Plakala je i toliko nerazumljivo govorila da se zbog toga mnogi Zagrepčani koji su tada sjedili na terasama kafića u Petrićevoj na nju nisu ni obazirali. Prišla joj je samo jedna gospođa pitajući je li joj Marko sin, no nakon kratkog razgovora s njome žena je odustala komentirajući da je ništa ne razumije što govori. Očajna majka potom je, pričaju očevici, trčala do Trga bana Jelačića i nastavila dozivati sina imenom toliko glasno da se čula do Bogovićeve ulice. Netko je dojavio policiji što se zbiva pa je na teren izišla policajka koja je majku pokušavala smiriti i odvela je u postaju.

Roditelji pod nadzorom

U tim trenucima, neslužbeno doznajemo, ni policajci u postaji nisu znali je li dječačić odjeven u plavu majicu i hlačice uistinu izgubljen, odnosno je li možda majka sve umislila. Tada se, nekoliko sati nakon nestanka, javio otac koji je javio sretnu vijest da je dijete kod njega. On je pak navodno evidentiran zbog nekoliko pljački. U kojem trenutku je dijete završilo kod oca nije poznato s obzirom na to da je riječ o tako malenom djetetu pa se informacije daju na kapaljku. Dječakov otac pak na Trešnjevci, priča se, živi odnedavno u podstanarskom stanu, a lokalni stanari ne znaju o kome je riječ. U svakom slučaju, dječakovi roditelji najvjerojatnije će biti pod nadzorom Centra za socijalnu skrb.

Komentara 15

PO
posluzitelj
18:02 06.11.2011.

Fotke su toliko dobre da uopce nema potrebe procitati clanak!!!

AU
Augustiner
18:04 06.11.2011.

prije uspostave kontakta sa takvim histeričnim ženetinama..prvo joj trebaš odvalit dva zidarska šamara..i ona se resetira, tek onda možeš sa njom pričat...;-))

MI
mica1111
18:00 06.11.2011.

...eto sad znamo ko i prije... ...otac kriminalac,majka psihički neuravnotežena... ...nek im Centar oduzme dijete,joh i kataloh... ...eto a čak ni crnog kombija nije bilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije