imao ruksak na leđima

Vozač nije mogao vjerovati što vidi u gluho doba noći na autocesti u Sloveniji, odmah je pozvao policiju

Traffic on federal highway 27
Foto: Silas Stein/DPA
1/2
16.07.2024.
u 23:25

Kada su dijete policajci odveli u postaju, on im je objasnio kako želi iskoristiti ''dan odmora'' i iz Trebnja otići u posjet prijatelju u Novo mesto

Slovenski policajci sinoć su u 5 sati ujutro imali posla zbog malodobnog djeteta koje je vozač uočio vozeći autocestom nedaleko od Novog Mesta. Dok je prolazio autocestom u gluho doba noći, vozač je vidio da po rubu magistrale hoda dijete s ruksakom na leđima.

Kako prenosi RTV Slovenija, policajci iz općine Trebnje odmah su reagirali na dojavu građanina i pronašli dječaka. Kada su ga odveli u postaju, on im je objasnio kako želi iskoristiti ''dan odmora'' i iz Trebnja otići u posjet prijatelju u Novo mesto. Da bi stvar bila još bolja, njegovi roditelji nisu ništa znali o pothvatu djeteta, a njegov otac kazao je policajcima u postaji da je spavao tako da ga nije ni čuo kad je izašao.

- Sve je dobro što dobro završi. Policija također zahvaljuje pažljivom vozaču koji nas je obavijestio o ponašanju mladića i pomogao da se incident sigurno okonča - izvijestila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Kao u pećnici: Ovi ljudi na +40 popravljaju zagrebačke ceste, temperatura asfalta je za zaprepastiti se

Traffic on federal highway 27
1/29

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije