policija traga za spasiteljem

Herojsko spašavanje u Njemačkoj: Dječak (1) pao kroz prozor s trećeg kata, prolaznik ga uhvatio

Foto: Unsplash
1/4
13.07.2024.
u 17:20

Istražitelji sada traže muškarca koji je spasio dječaka. On je ključan svjedok u istrazi o tome kako je dijete iznenada palo kroz prozor.

U njemačkom gradu Darmstadtu, jedan je hrabri prolaznik u petak postao junak kada je spasao život dječaku (1) koji je slučajno pao kroz prozor trećeg kata zgrade. Prema izvješću njemačke policije, dječak je bio u stanu s majkom i sedmogodišnjim bratom kada se dramatičan događaj odigrao. "Dijete je, iz još nepoznatih razloga, ispalo kroz prozor. Prolaznik je primijetio dječaka kako pada i uspio ga je uhvatiti", izjavila je policija. Dječak je zadobio lakše ozljede i prevezen je u bolnicu u pratnji majke, piše Fenix Magazin. 

No, neposredno nakon toga, u istom stanu izbio je požar. Prema preliminarnim nalazima, požar je izazvan zagorjelim jelom na štednjaku. Uslijed panike nakon nesreće s prozorom, hrana na štednjaku je zaboravljena. Majka je u trenutku požara bila u bolnici sa svojim sinom, navodi policija iz južnog Hessena. Srećom, sedmogodišnji dječak koji je ostao u stanu nije ozlijeđen jer su spasitelji brzo stigli na mjesto događaja. Obiteljski stan privremeno nije pogodan za stanovanje zbog posljedica požara. Majka i njena djeca su privremeno smješteni u drugi stan, navodi policija.

Istražitelji sada traže muškarca koji je spasio dječaka. On je ključan svjedok u istrazi o tome kako je dijete iznenada palo kroz prozor. Prema informacijama koje imamo, policija pretpostavlja da bi muškarac mogao biti poznanik obitelji, no ta informacija se još provjerava. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Alcatraz na Jadranu: Pogledajte kako danas izgleda Goli otok, zloglasna Titova kaznionica

1/136
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
11:03 14.07.2024.

Prvo djetetov pad. Potom izbio požar zbog zagorjele hrane na štednjaku. Nakon toga pukla glavna vodovodna cijev . Zatim udarila munja. ............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije