Uoči puta iz Laponije

Djed Božićnjak se oglasio: Pročitajte što nam poručuje!

djed božićnjak
23.12.2013.
u 17:00

Omiljeni Djed nije zaboravio niti ove godine prije polaska iz Laponije uputiti malu poruku svoj djeci svijeta. Danas je podsjetio na toleranciju.

Sva pisma su otvorena, pakiranje božićnih poklona je pri kraju, sobovi će uskoro biti upregnuti, patuljci rade ''punom parom'', a Rudolf se razgibava na snijegu. Pogađate, sve je spremno kako bi se Djed Božićnjak i ove godine upustio u put oko svijeta tijekom kojeg će mališanima dostaviti božićne poklone, javlja Sky News.

No Djed nije zaboravio prije polaska iz Laponije uputiti malu poruku svoj djeci svijeta. Danas je podsjetio na toleranciju.

- Zamolio bih mlade ljude, a oni su naša budućnost, da sve ljude tretiraju jednako. Oni bi trebali stvarati i njegovati prijateljstva i podržavati jedni druge - kazao je Djed Božićnjak dok je njegova pomoćnica Christina razotkrila nekoliko detalja o poslanim pismima.

Tijekom godine u finski Rovaniemi najviše ih je pristiglo iz Italije, Velike Britanije, Poljske i Kine.

- Djeca najčešće žele igračke. Ali i mnoge nematerijalne stvari. Žele mir u svijetu i da što više vremena provode sa svojom obitelji - kazala je Christina.

Snimku poruke Djeda Božićnjaka možete pogledati ovdje.

>>Djedovi Božićnjaci skupljali poklone za djecu oboljelu od raka

 

Komentara 1

AA
aabbcc
20:50 23.12.2013.

Djed Božićnjak______ Vratite vi nama Sv. Nikolu i Krampuza a ovoga komunistickog Djeda tamo odakle je i dosao, jer nije mu nikada ni bilo mjesto da bude Božićnjak !!!! Salu na stranu al ovaj svijet u svom biznisu je poludio ili sve zaboravio.____ Nekada je djeci Sv. Nikola donosio ono sto im Isus darivao pod krizban a ovog Djeda su tada izmislili Komunisti, jer je ko i danas bio sotona bez vjere i vjerskih obiljezja !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije