ZBRAJALI SATIMA

Djed čak 70 godina sakupljao novac u staklenom vrču: Iznos koji je bio unutra iznenadio je cijelu obitelj

Pexels
14.10.2024.
u 07:47

Neki novčići uz to datiraju čak iz 1928. godine, a pronašli su i nekoliko srebrnih četvrtina dolara iz 1951., kao i desetke kovanica od nikla kovanih prije 1965. godine

Zanimljiva priča ponovno dolazi s platforme Reddit, gdje je jedan korisnik ispričao što se dogodilo nakon što je njegova obitelj odlučila pogledati što se sve nalazi u velikom vrču u kojem je njihov djed skupljao novac punih 70 godina. Naime, zanimalo ih je koliki se iznos mogao sakupiti u tom vremenu, a težina od 69 kilograma vrča već je bila obećavajuća. 

Naime, prenosi Fenix Magazin, više je sati potrajalo njihovo zbrajanje, ispričao je korisnik, a po završetku konačan iznos iznenadio je čak i djeda! Ispostavilo se da je u vrču bilo ukupno 2052,76 američkih dolara (1877 eura). Kako je ispričao korisnik, djed je mislio da iznos neće premašiti 1000 dolara. 

Neki novčići uz to datiraju čak iz 1928. godine, a pronašli su i nekoliko srebrnih četvrtina dolara iz 1951., kao i desetke kovanica od nikla kovanih prije 1965. godine. Još su tu bila i dva srebrna novčića, i novčić od žive, a sada se mora razjasniti kolika bi mogla biti njihova vrijednost. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO 'Mislio sam da neću preživjeti': Broj ubijenih u 'paklu na Jadranu' je nepoznat. Evo kako danas izgleda

1/136
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije