Neizvjesna sudbina

Djelatnicima Transadrije isplata četvrtine kolovoške plaće

'prva...zagreb......09.12.2004 ovrha,podmicivanje, mito, novac  *foto:zeljko lukunic'
'zeljko lukunic'
27.12.2010.
u 12:46

Radnici traže od uprave učinkovite mjere za deblokadu računa te da im se otvoreno kaže kad će im se isplatiti zaostale plaće i naknade

Zaposlenicima riječkog špediterskog poduzeća Transadrije, kojima plaće mjesecima kasne i isplaćuju se na kapaljku, danas će biti isplaćena druga četvrtina plaće od kolovoza, a svima koji su članovi Sindikata pomoraca, zaposlenima u sjedištu poduzeća u Rijeci te u Šibeniku i Puli, iz Fonda solidarnosti pomorskog sindikata bit će isplaćeno i po tisuću kuna pomoći.

Račun Transadrije je zbog dugovanja blokiran već dulje vrijeme i budućnost nekada uspješne tvrtke je krajnje neizvjesna premda uprava uvjerava da je nelikvidnost dijelom posljedica velikih nenaplaćenih potraživanja te da u dogovoru s bankama nastoji pronaći način da premosti teško stanje.

Radnici traže od uprave da konačno poduzme učinkovite mjere za deblokadu računa i stvori uvjete za izlazak iz krize te da se objave realni rokovi u kojima će im se isplatiti zaostale plaće i ostale naknade i doprinosi.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kos
kos
11:41 30.12.2010.

Mislio sam komentirat,,,,,,ali bolje da šutim,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije