Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ FRANCUSKE

Djevojčica (2) u garaži pronašla Kinder jaje: Zbog onoga što se nalazilo unutra završila je u komi

pixabay
19.06.2024.
u 11:24

Majka, iako je ubrzo vidjela što se događa i izvadila kanabis kćeri iz usta, ipak nije uspjela spriječiti nastalu štetu

Roditelji 2-godišnje djevojčice iz Francuske kažnjeni su s ukupno 1.500 eura zbog nepažnje koja im se dogodila, a zbog koje je njihova kćer završila i u bolnici. Naime, djevojčica je prilikom igre u garaži pronašla žutu kutijicu Kinder jajeta u kojem se nalazio kanabis kojeg je i pojela. 

Majka, iako je ubrzo vidjela što se događa i izvadila kanabis kćeri iz usta, ipak nije uspjela spriječiti nastalu štetu. Malo kanabisa djevojčica je ipak pojela, što je dovelo do toga da se sljedeće jutro nije probudila. Roditelji su odmah pozvali hitnu pomoć te je djevojčica nekoliko dana bila čak i u komi, no u međuvremenu se probudila te više nije u životnoj opasnosti. 

- Zbog nemara, roditelji su osuđeni na novčane kazne od  500 i 1.000 eura - prenosi riječi Le Parisiena, njemački medij Fenix Magazin. 

Takvi slučajevi ponekad znaju biti i kobni, stoga je ključno da roditelji vode računa o štetnim proizvodima koji drže u kući. Jedan dječak iz SAD-a je tako preminuo nakon što je pojeo gumene medvjediće s kanabisom koje je uzeo od majke. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Poglavari G7 gledali padobrance kako se spuštaju sa zastavama

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
14:59 19.06.2024.

Kako to, kako to? Pa svi za travu kažu kako je riječ o sigurnom proizvodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije