policija uhitila majku

Djevojčica (4) 'raspačavala' heroin u vrtiću. Dijelila ga kao bombone

Ashley Tull, droga
Foto: Policija u Delawareu
1/2
07.10.2014.
u 08:20

Kada su odgajateljice ugledale sumnjive paketiće, hitno su ih oduzele i pozvale policiju.

U želji da učini dobro i podijeli sve što ima s vršnjacima, djevojčica (4) nudila je vrećice heroina u vrtiću nakon čega je policija uhitila njenu majku.

Incident se dogodio jučer u američkom gradu Delawareu, a majka Ashley Tull (30) završila je u pritvoru, piše RT.

Četverogodišnjakinja i njeni prijatelji nisu bili svjesni što drže u rukama. Mislili su da se igraju s bombonima u prahu. Kada su odgajateljice ugledale sumnjive paketiće, hitno su ih oduzele i pozvale policiju. Ona je ustanovila da ih je djevojčica imala u ruksaku kojeg joj je dala majka. Pronašla je čak 249 paketića droge, a svaki je težio 3,7 grama.

Tull je optužena za zadržavanje droge i ugrožavanje djece. Plaćena joj je jamčevina od 6000 dolara, no policija je nije optužila i za posjedovanje droge. Troje njene djece predano je na brigu rođacima i Tull je trenutno zabranjeno da ih posjećuje.

Osim četverogodišnjakinje, oduzeti su joj i devetogodišnji sin i 11-godišnja kćer. Vlasti nisu željele komentirati kome zapljenjena droga pripada.

>>Uhitili vođu 'sindikata' narkodilera za kojeg je SAD ponudio 5 mil. $

>>Zaplijenili marihuanu vrijednu oko milijun kuna

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:36 07.10.2014.

Hm, platili joj jamčevinu 6000 dolara, onako iz malog džepeka. Tko?

MY
mycropht
08:41 07.10.2014.

"Pronašla je čak 249 paketića droge, a svaki je težio 3,7 grama." Autorici članka nije čudno da bi nekoga pustili na slobodu nakon zapljene skoro kile heroina (249 x 3.7g)? Prema delawareonline nađeno je ukupno 3,735g.

Avatar gecdra
gecdra
09:02 07.10.2014.

"Raspačavala",e Tatjãna Tatjåna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije