razminiranje

Do kraja godine, polja istoka Slavonije bez mina

mine,razminiranje
Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.03.2014.
u 13:22

Prošle godine na našem području su provedena 22 projekta razminiranja poljoprivrednih površina i od mina je očišćeno 378 hektara, kaže Pavlović.

Zlatko Pavlović, tajnik Fonda za razminiranje Vukovarsko-srijemske županije najavio je na sjednici Županijske skupštine kako će poljoprivredne površine u najistočnijoj županiji biti očišćene od mina do kraja ove godine kao što je lani i najavljeno.

- Prošle godine na našem području su provedena 22 projekta razminiranja poljoprivrednih površina i od mina je očišćeno 378 hektara, a i u ovoj godini imamo planove čišćenja poljoprivrednih površina i ovom dinamikom ćemo razminirati sva polja kako bi poljodjelci napokon mogli obrađivati svoje njive. U našoj županiji ostaju samo još minski sumnjive šume, ali uz pomoć donacija i novcem Hrvatskih šuma, u ovoj godini planiramo očistiti značajne površine pod šumom - rekao je zastupnicima Županijske skupštine, Zlatko Pavlović.

>>Dogovorena 3 milijuna eura za razminiranje iz fondova Europske unije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije