Kakvo nas vrijeme očekuje

Do vikenda prave proljetne temperature, snijeg tek od idućeg tjedna

vrijeme
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
14.01.2015.
u 15:44

Već sutra nas očekuje 11 stupnjeva Celzijevih preko dana, dok se temperatura po noći ne bi trebala spuštati ispod ništice

Vremenska prognoza za idućih tjedan dana nikako neće odgovarati meteoropatima, ali oni koji nisu ljubitelji hladnog vremena mogu samo uživati. Kako će tjedan odmicati, tako će se penjati i živa na termometru.

Već sutra nas očekuje 11 stupnjeva Celzijevih preko dana, dok se temperatura po noći ne bi trebala spuštati ispod ništice. U petak se očekuje 14 stupnjeva Celzijevih, dok ćemo se u subotu grijati na proljetnih 15 stupnjeva. U subotu bi u pojedinim dijelovima mogla pasti i kiša, no temperatura će i dalje biti prava proljetna.  

Tek u nedjelju očekuje se pad dnevne temperature ispod 10 stupnjeva Celzijevih i oborine u većini zemlje.

Hladnije vrijeme i temperatura primjerenija ovom dobu godine, može se očekivati tek od sljedećega tjedna kada bi u pojedinim dijelovima zemlje mogao pasti i snijeg.

>> Vremenska prognoza: Evo kada možemo očekivati novi snijeg

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije