BRITANSKA LUTRIJA

Dobitnika čeka 10 tisuća funti mjesečno idućih 30 godina, no postoji jedan problem

Bank notes stock
Foto: Gareth Fuller/PRESS ASSOCIATION
1/3
17.10.2024.
u 11:33

Igrači svoje listiće mogu provjeriti putem aplikacije Nacionalne lutrije ili na stranici national-lottery.co.uk.

Čak 10 tisuća funti mjesečno dobivat će kroz 30 godina jedan sretni dobitnik britanske lutrije 'Set for Life', no problem je što se još uvijek dobitnik nije javio. Lutrija je odlučila pozvati ljude da provjere svoje listiće kako bi provjerili jesu li dobili ovaj veliki zgoditak. Izvlačenje se održalo prije sedam dana.

- Pozivamo sve igrače da se prijave na svoj račun Nacionalne lutrije kako bi provjerili jesu li oni sretni vlasnik listića koji je sada doista 'postavljen za cijeli život' - kazao je Andy Carter, viši savjetnik pri Nacionalnoj lutriji. Igrači svoje listiće mogu provjeriti putem aplikacije Nacionalne lutrije ili na stranici national-lottery.co.uk.

Preračunato u eure, neki sretnik svakog će mjeseca primati gotovo 12 tisuća eura na račun. 

VEZANI ČLANCI

FOTO Ovo je najmanji, najniži i najgušće naseljeni otok na Jadranu: Najviša nadmorska visina mu ne prelazi 1,25 metara

Bank notes stock
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije