Pobjeda u Dubrovniku

Dobroslavić: Izbori su pokazali da je Most bio balon koji se ispuhao

Nikola Dobroslavić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/6
04.06.2017.
u 22:12

Požnjeli su onako kao što su sijali, poručio je Dobroslavić

Stari/novi župan dubrovačko-neretvanski HDZ-ov Nikola Dobroslavić rekao je danas kako je pobjeda HDZ-a u županiji i Metkoviću pokazatelj da je Most bio "balon koji se ispuhao".

Dobroslavić je osvojio 62,93 posto glasova, dok je njegov protukandidat Mostov Nikola Grmoja osvojio 32,82 posto glasova.

"Kao što smo očekivali i najavljivali, ostvarili smo uvjerljivu pobjedu. Građani su priznali naš rad i način na koji smo radili. Vjeruju da ćemo ispunjavati program koji smo iznijeli na izborima, a to ćemo doista tako i raditi. Radit ćemo transparentno i bez demagogije, kao i do sada'', kazao je Dobroslavić.

Nikola Dobroslavić
1/66

Također je prokomentirao pobjedu HDZ-a u Metkoviću rekavši kako je taj grad uz Dubrovnik bio izrazito bitna točka za HDZ. 

''Pokazuje se da je Most bio balon koji se ispuhao. Požnjeli su onako kao što su sijali", poručio je Dobroslavić.

Sve o lokalnim izborima čitajte OVDJE

Komentara 16

SI
siskic
23:07 04.06.2017.

nije most balon, neko ga je lopovska mašinerija kradoljuba uništila.

HR
Hrabraja
22:38 04.06.2017.

HDZ je najgori, ali ima svoju bazu. A sve je veća jer su svi intelektualci i oni koji misle svojom glavom napustili Hrvatsku

HR
hromcan
01:19 05.06.2017.

MOST nije balon nego sekta i to sekta koja je pred raspadom.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije