Dok je predsjednik RH, Milanović mora poštivati Dan državnosti 30. svibnja

31.05.2024. u 07:05

Potpuno je nevažno što on privatno misli o tom datumu, nije Luj XIV. ni faraon pa da određuje kada će Hrvati slaviti svoj Dan državnosti, datum je zapisan u zakonu

Komentara 69

LL
lijepa_li si
07:48 31.05.2024.

dan državnosti je bio jedan od najomiljenijih državnih praznika. i kao takvog ga komunjare dolaskom na vlast ukidaju!

GM
geometrik.m
07:23 31.05.2024.

30 svibnjanj Milanovicu ne odgovara iz razloga, jer je tog datuma HDZ pobjedio na prvim vsestranskim izborima njgovu partiju SKJ. On se sa tim nemoze pomirit jos dan dans pravi probleme , današnja Hrvatska za njega je slučajna drzava. Tog covjeka treba čim prije smjenit jer je velika stetocina, koja sramoti hrvatsku drzavu i narod.

Avatar Platonix
Platonix
07:50 31.05.2024.

Miki je propalica i nasilnik, pun je jala. Nezdrava i moguće zarazna osoba koja svojom nazočnošću kontaminira RH društvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije