bešćutna krađa

Dok mu je hitna pomoć spašavala život, netko mu ukrao bicikl

hitna pomoć,prometna nesreća (1)
Slavko Midžor/PIXSELL
11.10.2012.
u 15:24

Obitelj teško stradalog biciklista koji je trenutačno u komi odaslala je javni apel svima koji imaju bilo kakvu informaciju o biciklu

Nesvakidašnja krađa dogodila se prije devet dana na sljemenskoj cesti kada je sudjelujući u prometnoj nesreći teško stradao biciklist, čiji je bicikl netko ukrao ni manje ni više dok su ozlijeđenog zbrinjavali djelatnici zagrebačke Hitne pomoći na licu mjesta.

Obitelj teško stradalog biciklista koji je trenutačno u komi odaslala je javni apel svima koji imaju bilo kakvu informaciju o biciklu, za koji ističu da je upadljivo velikih dimenzija i izrađen za visoke vozače kakav je bio i stradali, da se jave u najbližu policijsku postaju.

Bicikl Kalkhoff track sport xxl prosječno stoji pet tisuća kuna, a prema indicijama, otuđen je u blizini doma Grafičar na sljemenskoj cesti, gdje je u večernjim satima 3. listopada stradao nesretni biciklist.

>>Završio u bolnici nakon mimoilaženja s drugim biciklistom

 

Komentara 5

IB
istina_boli
17:04 11.10.2012.

Ajde, sto ste se razblejali za jedan bicikl, pa njemu ionako vise nece trebat, a da ga netko vrati, pa vi niste normalni, pa to je Hrvatska a ne tamo neka naivna prcvarnica.

MO
modovisisajteMaraschino
17:21 11.10.2012.

lopatu iz dvorista ukradu ako ju ne spremite a kamoli bicikl od 5000 kn... sve se danas krade... ugledao se narod na politicare...

RA
rasplinjač
19:30 11.10.2012.

J******* biciklu, čuvaj zdravlje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije