Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dok pretprodaja Pepe Unchained ($PEPU) nadmašuje 500 tisuća dolara, kitovi među meme kriptovalutama napadaju

Pepe Unchained
26.06.2024.
u 12:02

Unchained ($PEPU), brža i snažnija verzija Pepea, upravo je generirala 511,000 dolara tijekom svoje trenutne pretprodaje.

Kripto kitovi traže primamljive novitete poput Pepe Unchaineda dok tržišna volatilnost raste.

Transakcije na novom Pepe Unchained su jeftinije i brže nego na originalu jer radi na Ethereum Layer 2 blockchainu.

Posjetite Pepe Unchained
 

Pepe Unchained zapravo nudi transakcije koje su 100 puta brže od Ethereum-a

Zajedno s izuzetno praktičnim trenutačnim mostom između Ethereum-a i Pepe chaina, Pepe više neće biti ograničen sporim i teškim rukovanjem Ethereum chain-a.

To implicira da će Pepe Unchained imati korist od sigurnosti Ethereum Layer 1 chain-a, koji je i dalje vodeći poslovni trak u ekosustavu kriptovaluta, i velike brzine i niske cijene vlastitog Layer 2.

Pepe Unchained oslobađa Pepea, uvodeći novu eru meme kriptovaluta gdje korisnici mogu brzo sudjelovati, trgovati i stakingirati na Pepe Chainu.

Ne samo da novi, slobodoljubivi Pepe ima svoj cutting-edge blockchain, već nudi i staking poticaje koji trenutno donose 4,729% godišnje kamate.

Samo s ulaganjem od 100 dolara u Pepe Unchained danas mogli biste postati milijarder.

Prije nego što poraste na 0.00806410 dolara, preostalo je manje od 48 sati da zaključate najnižu moguću cijenu kupnje $PEPU od 0.00803 dolara.
 

Za one koji ulaze rano, Pepe Unchained priča mogla bi donijeti izuzetno unosan povrat

Zbog takvog potencijalnog profita, osobito prilikom ulaganja u najnovije tvrtke na tržištu preprodaje, trgovanje meme kriptovalutama postalo je vrlo popularno.

Uzmite Pepe kao ilustraciju. Na primjer, 17. travnja 2018., ako ste kupili 100 dolara vrijednosti Pepea i zadržali ga do danas, vrijedio bi 1.26 milijuna dolara.

Na temelju onoga što smo vidjeli, Pepe Unchained je jak kandidat za sljedeći blockbuster Pepe jer donosi brojna poboljšanja u odnosu na original.

Kombinirano s ubrzavajućom stopom pretprodaje, nudi potencijalnim kupcima ključni sustav rane upozorbe na buduće povrate ulaganja za one koji su svjesni toga.

Ukratko, $PEPU je puno više od uobičajene bezobraznosti i humora koji karakteriziraju meme kriptovalutu i njezinu zajednicu.

Stoga ima smisla da YouTuberi hvale njegove vrline.

Na primjer, Matthew Perry, koji ima gotovo 25,000 pretplatnika na YouTubeu, predviđa nadolazeću eksploziju $PEPU.

Token koji donosi nešto značajno i novo na stol kao što Pepe Unchained čini, s druge strane, ima visoku mogućnost velikog uspjeha, zbog čega 134k-subscriber Crypto Gains YouTube kanal moli svoju publiku da rano uđe.
 

Pripremaju li kitovi kupnju Pepe Unchaineda ($PEPU) kad se tržište povuče?

S tržišnom procjenom od 4.5 milijardi dolara, Pepe ($PEPE) i dalje je treća najveća meme kriptovaluta, ali trgovci su usmjereni prema budućnosti.

Kao što pokazuje i izdanje Pepe Unchaineda, ništa u svijetu kriptovaluta ne ostaje isto dugo vremena.

Ključ uspjeha je stalna inovacija, zbog čega je Pepe Unchained potencijal za rastuću meme kriptovalutu koju treba pratiti.

Unatoč gubitku procjene tržišne kapitalizacije od 500 milijuna dolara u posljednjih nekoliko dana, Pepe je, naravno, daleko od insolventnog.

Ipak, s procjenom od 4.5 milijarde dolara, žabac i dalje zauzima treće mjesto na ljestvici meme kriptovaluta.

Trgovci i investitori, međutim, ponovno procjenjuju svoje portfelje tijekom takvih razdoblja kada se tržišta smanjuju.

To može biti zbog njihove želje da izbalansiraju svoje posjede i iskoriste prilike za jeftino kupovanje dionica.

Zapamtite da na drugom kraju svake transakcije postoji kupac.

Započelo je vrijeme povećane volatilnosti kada su Bitcoin i Ethereum prošli kroz ključne razine podrške od 64 tisuće dolara i 3,500 dolara, redom.

Ali za one koji vide priliku usred izazova, ima sijena za zarađivanje.

Za bistre trgovce koji mogu vidjeti dragulje u grubom poput Pepe Unchaineda, volatilnost znači veći dohodak.

Pepe Unchained će imati koristi od značajnih poteza koje pametni novac tek planira napraviti.

Tri dana ranije, kit adresa pripadala Shiba Inu povukla je SHIB vrijedne 4.41 milijuna dolara s Coinbasea.

Ovaj kit vjerojatno oslobađa novac za trgovanje na drugoj centraliziranoj burzi koja ima širi raspon listiranja od Coinbasea, ulaganje u tokene koji su dostupni samo na reguliranim burzama, ili pretvorbu novca u ETH ili USDT tako da se može koristiti za izravnu kupovinu presalea.
 

Sve što trebate znati prije nego što kupite $PEPU

Budući da je prvi Pepe valuta koja djeluje na vlastitom ekskluzivnom Ethereum Layer 2 blockchainu, Pepe Unchained je pravi inovator.

Ukratko, Ethereum je spor i skup platforma za transakciju jer može obraditi maksimalno oko 15 transakcija u sekundi (tps).

Manji poslovi mogu postati neprofitabilni u trenucima kada trgovac želi najviše interakcije s chain-om jer se naknade za transakcije obično povećavaju kako se lanac zagušuje.

Kako je već navedeno, Layer 2 protokoli razvijeni su kako bi riješili te probleme.

Polygon mreža ($MATIC) token, koji može pratiti 429 tps, i Arbitrum ($ARB), koji može zabilježiti do 598 tps, dva su poznata primjera ove tehnologije.

Prema podacima CoinGecka, ukupna vrijednost Layer 2 protokola povećala se na 22 milijarde dolara zbog njihove kontinuirane popularnosti.

Pepe Unchained ima značajnu prednost u odnosu na druge meme kriptovalute jer je prvi koji koristi tu tehnologiju za izgradnju vlastitog Layer 2 blockchaina.

Prema informacijama iz whitepaper projekta, 30% od ukupne ponude od 8 milijardi $PEPU bit će korišteno za staking, dok će 20% biti namijenjeno presaleu.

Treba napomenuti da će stakeri tijekom dvogodišnjeg razdoblja primanja dobivati pasivni prihod zahvaljujući velikoj alokaciji za nagrade stakinga.

Preostalih trideset posto podijelit će se jednako između razvoja projekta, likvidnosti i trezora Pepe Unchained Layer 2, uz dodatnih dvadeset posto namijenjenih za marketing.

Od svoje prve ponude tokena prošlog tjedna, Pepe Unchained je dobio veliku podršku, što ima smisla s obzirom da je Pepe i dalje jedan od najpoznatijih brendova u svijetu meme kriptovaluta.

Budite u toku s najnovijim ažuriranjima o Projektu X i Telegramu kako biste osigurali da ne propustite najveću priliku u kriptovalutama da postanete multimilijunaš.

Učinite doprinos preprodaji Pepe Unchained sada kako biste imali priliku osvojiti povrat ulaganja koji će promijeniti vaš život.

Posjetite Pepe Unchained

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije