Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oslobođeni Bojkovi tornjevi

Dok Putin slavi trijumf na ‘izborima’ u Donbasu, SAD požuruje ukrajinski napad

12.09.2023.
u 08:45

U svojoj deklaraciji G20 je "osudio korištenje sile u ostvarivanju teritorijalnih osvajanja", ali nije izrijekom spomenuo Rusiju zbog čega je Kijev rekao da ova deklaracija nije nešto na što je moguće biti ponosan

Komentara 20

FB
FB
09:07 12.09.2023.

Ne vidim baš nekakav problem s ovom deklaracijom. Nije mi poznato donosi li se ona konsenzusom ili većinom. Konsenzus je nemoguće postići već zbog članstva Rusije. Unatoč svemu, iz nje je savršeno jasno na koga se odnosi, sigurno ne naa Marsovce. Mislim kako neki iz G20 ipak gledaju i neke svoje interese, a pogotovo što tu ima čelnika koji su po psihološkom profilu slični ili isti ruskom predsjedniku - recimo i naš je predsjednik tog profila (satri svakog tko ne misli kao Ja). Pogotovo naš predsjednik kojeg su Rusi preko svojih ispostava u Domovinskom pokretu, Mostu i Suverenistima doveli na vlast.

VI
vital
10:38 12.09.2023.

ako ameri žele brži ukr.napad, neka im isporuče ATACMS za početak

BB
Big Bang
09:55 12.09.2023.

nego, što je s "čudotvornim" ruskim tenkovima armata? rusi su ih hvalili kao najbolje na svijetu (prvi im se pokvario na paradi), a one koje su poslali u Ukrajinu niti jedan nije došao do prve crte i svi su povučeni nazad!??! toliko o ruskim čudotvornim oružjima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije