Negirao izjavu

Stojić: Nisam rekao da djevojka ne može zatrudnjeti tijekom silovanja

Don Damir Stojić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
07.04.2014.
u 13:41

– Zgrožen sam time što je napisano, pogotovo zato što sam tješio djevojke koje su, nažalost, to proživjele, i znam ih nekoliko kojima se to dogodilo, kaže Stojić

Don Damir Stojić za portal 24 sata demantirao je većinu informacija prvotno objavljenih u članku na portalu narod.hr. Među njima je izjava kojom je, prema pisanju portala, Don Stojić rekao kako je medicinski nevjerojatno da žena tijekom silovanja zatrudni.

– Zgrožen sam time što je napisano, pogotovo zato što sam tješio djevojke koje su, nažalost, to proživjele, i znam ih nekoliko kojima se to dogodilo. Ne znam tko je napisao taj članak, ali to nisu moje riječi – rekao nam je u telefonskom razgovoru don Stojić koji kaže i da je ljutit jer nikad nije rekao i ne misli da tijekom silovanja žena ne može zatrudnjeti.

>> Kad spavaju cura i momak, to je prirodni grijeh. Ali dva momka – to je protuprirodni

Ključne riječi

Komentara 70

KA
kafka
13:55 07.04.2014.

Preokret - to nisu njegove riječi ! (ranije sam napisao 'ako je to istina'). . . . Večernjak mijenja cijeli članak kao i naslov u "Stojić: Nisam rekao da djevojka ne može zatrudniti tijekom silovanja". . . . . . . . U tom slučaju tužiti večernjak, tražiti odštetu i pokloniti je u dobrotvorne svrhe.

KA
kafka
13:36 07.04.2014.

Hmm A što su na to rekli studenti medicine? . . . . . . . . . . . . . .. . . . . "Stojić je dodao da je 'medicinski nevjerojatno da djevojka zatrudni u tom slučaju.'čaju.' . . . Nisam tip koji uživa napadati kler, ali ako je to istina da je to rekao onda je uvrijedio sve silovane žene, naročito one silovanje mjesecima tijekom rata. Da li je ikada razgovarao s ijednom od njih? Znači prema toj tvrdnji sve one žene u logorima silovane, koje su ostale i trudne, su imale predigru i dovodi se u sumnju sam čin silovanja. Ovo će tražiti ispriku na višem nivou.

MA
macor
14:03 07.04.2014.

Portal narod.hr kojima upravljaju desnicari i Kaptol je prvi koji je ovo objavio.Nek tuzi njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije