nema simptoma

Donald Trump Jr. pozitivan na koronavirus

FILE PHOTO - Donald Trump Jr.
CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.11.2020.
u 06:57

Trump mlađi bio je pozitivan početkom tjedna i od tada je u karanteni, rekao je glasnogovornik

Donald Trump Junior (42), najstariji sin američkog predsjednika Donalda Trumpa, pozitivan je na koronavirus, boravi u karantni, no nema simptoma covida-19, objavio je njegov glasnogovornik. 

Trump mlađi bio je pozitivan početkom tjedna i od tada je u karanteni, rekao je glasnogovornik. "Dosad je bio potpuno asimptomatičan i slijedi sve medicinski preporučene smjernice za covid-19", dodao je je.

Andrew Giuliani, sin predsjednikova odvjetnika Rudyja Giulianija, također je rekao da je u petak bio pozitivan na koronavirus. 

Američki predsjednik i prva dama Melania Trump bili su zaraženi koronavirusom početkom listopada.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Zmija
Zmija
10:06 21.11.2020.

Sta to nas briga! Objavite nesto pametno, pametnjakovici.

DU
Deleted user
11:10 21.11.2020.

Nema simptoma kao ni 95% navodno oboljelih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije