Suradnja

Donirali TV, ali i dogovorili da će mladi nedjeljom čistiti parkove

televizor03
Dominik Grgurić/Pixsell
29.03.2013.
u 13:24

Nakon vikend tuluma u katastrofalnom su stanju zbog prevrnutih kanti i bačenog otpada. Nedjeljne akcije čišćenja počele bi od 1. svibnja

Povodom Uskrsa, kada slavimo uskrsnuće Isusa, odlučili smo se odazvati zamolbi Doma za odgoj djece i mladeži. Poklonili smo im televizor da bi im uljepšali najveći kršćanski blagdan. Želja mi je da im televizor služi za učenje, razonodu, ali navijanje za hrvatsku nogometnu reprezentaciju – poručio je direktor Zelenila Stjepan Turković.

Dodaje da će i dalje pomagati toj, ali i drugim karlovačkim ustanovima u skladu sa svojim mogućnostima i njihovim potrebama. Osim što su ih razveselili vrijednom donacijom, ovom prilikom dogovorena je još jedna hvalevrijedna suradnja.

Od 1. svibnja štićenici Doma za odgoj djece i mladeži nedjeljom bi u okviru radne terapije čistili karlovačke parkove. Kako su nakon vikend tuluma zelene površine u katastrofalnom stanju, uslijed prevrnutih kanti i odbačenog otpada, oni bi dali svoj veliki doprinos za čisti Karlovac. Kako je najavio direktor Turković, Zelenilo bi im osiguralo rukavice i vreće. Podsjetio je i da su u zadnje tri godine u promenadi promijenili stotinu klupa, koje su uništili vandali.

 – Tako razvijamo i njihove radne navike, a oni pokazuju da su korisni članovi zajednici. Odgajamo ih da je dobro davati – rekla je ravnateljica Doma Nataša Horvat. U ime djece i zaposlenika zahvalila je i na donaciji. Napomenula je da na taj način dobivaju poruku da su jednako vrijedni i da nisu zakinuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije