Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oboje bili u braku

Došao popraviti instalacije, počeli romansu, a sada su na sudu: 'Rekao mi je da pazim na svaki korak'

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
17.12.2023.
u 23:17

"Bojim ga se jer vjerujem da će mi se krvi napiti i osvetiti. Osim toga, rekao mi je da ima i oružje", ispričala je žena (32) u istrazi koja je s oženjenim instalater (38) vezu započela u srpnju prošle godine

Ljubavna veza u koju su upali oženjeni instalater (38) i udana žena (32) dobila je ovih dana i sudski epilog. Njihova romansa počela je prošle godine u srpnju kad je majstor stigao u stan žene u Zagrebu da bi popravio instalacije nakon čega su se njih dvoje počeli dopisivati. Nakon dva mjeseca stupili su u intimne odnose, a krajem prosinca za sve je doznao njezin suprug, piše Danica.hr.

- Ljubavnik mi je rekao ako propadne moj brak da će i on reći svojoj ženi za našu vezu. Viđali smo se i nakon toga, a pozvao me da se malo strpim. Ja sam se skroz posvađala s mužem, a ljubavnik se nakon toga počeo udaljavati od mene - ispričala je žena. Objasnila je da je zato htjela prekinuti s njim i više mu se nije javljala na telefon. "No, u veljači ove godine me opet zvao pa sam mu rekla da me ostavi na miru i da želim da i njegova supruga sazna za vezu. Tada mi je počeo prijetiti, skoro sam se srušila od straha", rekla je.

VEZANI ČLANCI:

Zato ga je odlučila prijaviti policiji i te je sada u još većem strahu. "Bojim ga se jer vjerujem da će mi se krvi napiti i osvetiti. Osim toga, rekao mi je da ima i oružje", ispričala je žena u istrazi. Prema optužnici koja je podignuta protiv instalatera, on je nazvao ljubavnicu te rekao da joj "može napakostiti, da je saznao puno toga o njoj i da će joj naštetiti, da je došao do cijele njezine familije, da ju je uzeo na zub do kraja života i da odsad pazi na svaki svoj korak kuda se kreće i da se okreće iza sebe".

Zagrebački tužitelji navode da je to "kod ljubavnice izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti, dakle, drugoj osobi ozbiljno je prijetio kakvim zlom da bi ga ustrašio, a kazneno djelo je počinjeno prema bliskoj osobi"Okrivljeni majstor i ljubavnik nije želio iznositi svoju obranu. Tužitelji za njega traže šest mjeseci uvjetnog zatvora i produženje zabrane prilaska na manje od 50 metara te zabrane bilo kakvog kontakta.

VIDEO Otvoren Advent u Karlovcu: Iznad gomile šetali Djed Božićnjak, božićna jelka i anđeli

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Make my day
Make my day
13:28 18.12.2023.

Bolje bi bilo da je muž angažirao majstora.

Avatar patkovic
patkovic
07:10 18.12.2023.

jedino mi je zapanjujuće da se sa svojim mužom ona skroz posvađala

MC
MCA
03:00 18.12.2023.

To je pravi majstor 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije