Incident u Dubrovniku

VIDEO Dozlogrdila mu gužva pa sišao s motora i krenuo udarat i pljucat vozača Ubera, sve zabilježile snimke

Foto: Youtube/Dubrovački Dnevnik
1/3
25.07.2024.
u 10:21

Prema snimci koja je zabilježila ovaj nemili događaj, jasno se vidi kako motociklist prvo verbalno napada taksista, zatim ga udara i pljuje.

Prometne gužve u većini gradova Hrvatske često čupaju živce sudionicima u prometu, a frustracija zbog čekanja nekada znaju eskalirati u verbalne i fizičke sukobe. Jučer je tako ta napetost kulminirala fizičkim obračunom, čime je još jednom potvrđeno koliko su stres i nestrpljenje postali uobičajeni dio svakodnevnog života vozača.

U Dubrovniku se dogodio ozbiljan incident između vozača motocikla i Uber taksista. Situacija je eskalirala od verbalnog sukoba do fizičkog napada, pri čemu je motociklist udario vozača Ubera. Prema snimci koja je zabilježila ovaj nemili događaj, jasno se vidi kako motociklist prvo verbalno napada taksista, zatim ga udara i pljuje.

U jednom trenutku vozač Ubera također zamahuje rukom prema motociklistu, što dodatno doprinosi kaotičnoj situaciji.  Dubrovački dnevnik je u vezi s ovim incidentom poslao upit policiji, no još nisu dobili odgovor. 

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Stradun
Stradun
11:31 25.07.2024.

Svašta se doselilo u naš kameni Grad. I umjesto prilagodbe našoj uljudbi, na žalost ,oni i dalje žive , mentalno, u svojoj postojbini otkud su došli.

VI
virinvanizaćoška
11:28 25.07.2024.

Tko zna šta se prije toga dogodilo, ili je vozač Ubera unaprijed amnestiran?

Avatar superhik74
superhik74
16:33 25.07.2024.

A kako to postovani novinar zna razlog incidenta koji je zabiljezen mobitelom. Gdje to sudionik incidenta govori "dozlogrdila mi guzva" s obzirom da je bio ispred vozaca kojeg je napao i pljuvao pokazujuci svoj kulturni nivo (rekli bi Europske vrijednosti pljuvacnice kao najviseg oblika ljudskog razvoja), da nije mozda vozio unatrag pa mu je Uber smetao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije