IZBORI 2024.

DP objavio: Mi smo za vladu nacionalnog spasa, ali spasa od Plenkovića i Milanovića

Split: Predstavljanje kandidata Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
10.04.2024.
u 19:30

Ta dvojica suboraca iz Minhenske bojne uspjela su, za svojih vrlo uspješnih mandata na čelu Vlade RH, potjerati iz Hrvatske više Hrvata od Slobodana Miloševića, poručio je DP

Predsjednik RH Zoran Milanović danas je predložio vladu nacionalnog spasa, a o tome je sebi svojstveno mišljenje dao i trenutačni šef HDZ-a Andrej Plenković. Domovinski pokret je za vladu nacionalnog spasa, ali spasa od Plenkovića i Milanovića, poručio je DP u objavljenom priopćenju. 

- Ta dvojica suboraca iz Minhenske bojne uspjela su, za svojih vrlo uspješnih mandata na čelu Vlade RH, potjerati iz Hrvatske više Hrvata od Slobodana Miloševića i raznih drugih četnika i velikosrba za vrijeme srbijanske agresije na RH. DP je za Vladu nacionalnog spasa od Plenkovića i Milanovića koji su iz istog kadrovskog bazena kojeg ćemo smijeniti da bi mogli nesmetano vratiti sve Hrvate u Hrvatsku - poručilo je vodstvo Domovinskog pokreta, komentirajući izjave Milanovića i Plenkovića. 

- Domovinski pokret će biti u Vladi nacionalnog spasa od Plenkovića i Milanovića, samo s ljudima koji će provoditi sve dijelove Programa Domovinskog pokreta i time Hrvatsku pretvoriti u zemlju povratka i prosperiteta, te života dostojnog čovjeku u najljepšoj zemlji na svijetu - napisali su. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Vakula o toplinskom valu: 'Nije samo travanj iznimka, govorimo o globalnom zatopljenju'

Komentara 28

BA
Barba56
20:05 10.04.2024.

Postovanje gosp. Penava . Moj glas imate ..

SP
Spezzi
22:56 10.04.2024.

Bravo. Konačno prava ekipa na okupu.

ZM
zm1
21:50 10.04.2024.

Vidi stranackih vojnika , sta dijele minuse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije