Očevid u tijeku

Drama kod Slavonskog Broda: U požaru na automobilu ozlijeđena vozačica. Prevezena u bolnicu

Nedaleko benzinske postaje u Vrpolju zapalio se automobil, vozačica ozlijeđena
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
11.02.2022.
u 12:20

Na mjestu događaja su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vrpolje, koji gase požar.

Vozačica osobnog automobila ozlijeđena je u požaru na vozilu u Vrpolju kod Slavonskog Broda. Kako su izvijestili iz PU brodsko-posavske, danas u 9.25 sati u operativnom dežurstvu policije u Vrpolju zaprimljena je dojava o požaru na osobnom automobilu u blizini benzinske postaje u Vrpolju.

U požaru je ozlijeđena ženska osoba koja je upravljala vozilom i odvezena je na pružanje liječničke pomoći.

U vezi prethodne informacije i požara na osobnom automobilu, iz policije su naknadno izvijestili da je automobilom upravljala 49-godišnja hrvatska državljanka, koja je tom prilikom lakše ozlijeđena. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Vrpolja. 

- Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u suradnji s inspektorima zaštite od požara na utvrđivanju činjenica i okolnosti događaja - navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije