NOVI PROSVJED ZBOG NAPADA

VIDEO Drama na Hvaru: Partijanerima poznatog kluba zabranili ukrcaj na brodiće, nisu imali gdje spavati

Hvar: Prosvjed građana u znak podrške pretučenom vlasniku restorana Gariful
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/14
31.07.2024.
u 08:42

Oko 23 sata postavljen je improvizirani ulaz za brodiće koji partijanere vode na Stipansku, inače drugu lokaciju Carpe Diema, ali okupljeni su spriječili njihovo ukrcavanje i odlazak na otočić zbog čega je klub i zatvorio svoja vrata.

Treću večer zaredom Hvarani su se okupili ispred poznatog ugostiteljskog objekta Carpe Diema, koji se nalazi u vlasništvu Josipa Ćurkovića koji se trenutačno nalazi u u istražnom zatvoru zbog napada na vlasnika restorana Gariful Ivana Gospodnetića i kuhara Dinka Petričevića Miju. Oba ugostiteljska objekta na hvarskoj rivi radila su bez ikakvih problema.  U utorak je bio najmanji odaziv dosad, ali zato su se prikupljali i potpisi za peticiju kojom su okupljeni htjeli pokazati svoje mišljenje o ovom napadu, piše Slobodna Dalmacija

GALERIJA Znak podrške građana zbog pretučenog vlasnika Garifula

Hvar: Prosvjed građana u znak podrške pretučenom vlasniku restorana Gariful
1/14

Oko 23 sata postavljen je improvizirani ulaz za brodiće koji partijanere vode na Stipansku, inače drugu lokaciju Carpe Diema, ali okupljeni su spriječili njihovo ukrcavanje i odlazak na otočić zbog čega je klub i zatvorio svoja vrata. Vatrogascima je naređeno da se uklone znakovi i stupići te je prolaz blokiran uz skandiranje i reagiranje na svaki pokušaj da se gosti ukrcaju.

VIDEO Pogledajte ozračje i novi prosvjed na Hvaru

VEZANI ČLANCI:

U razgovoru s okupljenim turistima isti izvor otkrio je kako razumiju specifičnu situaciju zbog koje neće moći uživati u partijanju, ali se osjećaju razočarano jer je poznati klub na Stipanskoj svakako bio jedan od razloga za njihov dolazak u Hvar. U vrlo nezavidnoj situaciji našli su se svi oni koji su do Hvara došli iz Splita samo kako bi noć proveli u izlasku, a sada nemaju smještaj. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Matan79
Matan79
09:54 31.07.2024.

Bravo Hvarani!!

Avatar raco
raco
09:11 31.07.2024.

a policija gleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije