POKUŠAJ OSVETE?

Drama u Srbiji: Trojica muškaraca pokušali zapaliti kuću masovnog ubojice

28.10.2024.
u 09:32

Policija je uspjela ugasiti požar prije nego što su na mjesto događaja stigli vatrogasci.

U Mladenovcu u Srbiji uhićeni su trojica muškaraca koji su u subotu pokušali zapaliti kuću obitelji Uroša Blažića koji je prošle godine u svom krvavom pohodu ubio devetero ljudi. Naime, muškarci su stigli automobilom marke Fiat do kuće u Duboni te su je pokušali zapaliti, no vatra je zahvatila samo suhu travu.

Policija je uspjela ugasiti požar prije nego što su na mjesto događaja stigli vatrogasci, piše Telegraf.rs. Osumnjičeni su brzo zaustavljeni, uhićeni i privedeni na ispitivanje,

Podsjetimo, Uroš Blažić je u svibnju 2023. godine, dan nakon pucnjave u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, počeo pucati u Malom Orašju te se nakon toga zaputio u Dubonu. Nakon ubojstava je pobjegao, a potraga je trajala do ranih jutarnjih sati. Pronađen je 50 kilometara dalje kod Kragujevca. U svom pohodu ubio je devetero ljudi i ranio 14.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Ovo je sudnica u kojoj je dječak Kosta K. davao iskaz. Od roditelja žrtava dijelila su ga neprobojna stakla

1/36

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije