Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevezena u bolnicu

Dramatična snimka iz Kalifornije: Djevojka pala sa sjedežnice, skijaši okrivili djelatnike

sjedežnica žičara ilustracija
Pixabay/Ilustracija
01.02.2024.
u 17:32

Odmaralište navodi kako je mreža usporila pad 16-godišnjakinje, no kako ga nije zaustavila. S druge strane, jedna osoba koja je svjedočila incidentu navodi kako je djelatnici nisu uhvatili

Djevojka (16) je prevezena u bolnicu nakon pada sa sjedežnice u skijalištu u Kaliforniji. Dramatičan trenutak, koji se dogodio na planini Mammoth u subotu, snimljen je te objavljen na društvenim mrežama. Žičara je zaustavljena, a volonteri su se pridružili osoblju u držanju mreže ispod djevojke, u pokušaju da ublaže njezin pad. 

Odmaralište je priopćilo da djevojka nije pravilno sjedila dok je žičara krenula te je zbog toga počela kliziti sa stolca. Ipak, incident je izazvao bijes među skijašima koji su optužili operatere žičare da nisu obraćali pozornost, navodi Daily Mail

"Moj otac i prijatelj vidjeli su da djevojka ne sjedi. Odmah su povikali 'stanite', ali je operateru trebala gotovo minuta dok nije zaustavio žičaru", kazao je jedan muškarac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@lunar_rock_maxx)

Odmaralište na rubu Sierra Nevade uživa u prometnoj sezoni nakon obilnih snježnih padalina prošlog mjeseca. U njihovu priopćenju stoji: "Druge su je osobe zgrabile i spriječile da padne dok su operateri zaustavljali žičaru. Pet zaposlenika Mammoth Mountaina i osam gostiju odmah su reagirali i postavili mrežu za usporavanje. Kad je gošća iskliznula, mreža je usporila njezin pad, ali ga nije zaustavila". 

Jedna osoba koja je svjedočila incidentu, s druge strane, navodi kako je djelatnici nisu uhvatili. "Iznevjerili su ovu djevojku, promašili su uhvatiti je mrežom nakon što su je uvjerili da je sve u redu", objavljeno je na Instagramu. 

GALERIJA Kaos u Bruxellesu: Bijesni farmeri pale vatru, policija se sukobila s njima

sjedežnica žičara ilustracija
1/25

Komentara 2

Avatar Karlovačko
Karlovačko
20:12 01.02.2024.

Sjedežnica 🤦‍♂️

NA
nadaparabola
19:44 01.02.2024.

Šta je žičara a šta sjedežnica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije