Sirija

Dramatična snimka: Raznijeli ISIL-ov automobil pun eksploziva

kurdi
Foto: Twitter video screenshot
24.02.2016.
u 11:20

U videu je prikazano kako se automobil-bomba priprema da napadne kurdske borce na sjeveroistoku Sirije. No, dok se vozilo približava cilju, pogađaju ga projektilom te eksplodira

Objavljena je dramatična snimka koja prikazuje kako su kurdski borci u Siriji raznijeli ISIL-ovu automobil-bombu odnosno automobil pun eksploziva.

Snimljen je trenutak u kojem projektil raznosi vozilo kojim upravlja ISIL-ov bombaš samoubojica, javlja Daily Mail.

U videu je prikazano kako se automobil-bomba priprema napasti kurdske borce na sjeveroistoku Sirije. No, dok se vozilo približava cilju, pogađaju ga projektilom te eksplodira.

 

>> Putin i Obama dogovorili početak kraja pakla u Siriji

Ključne riječi

Komentara 6

FA
Fake
12:05 24.02.2016.

Bravo Kurdi.

YZ
yambra.zg
12:21 24.02.2016.

svaka cast i bravo za precizan pogodak!! i ne znam zasto je u naslovu napisano dramaticno?? bolje da ste napisali uspjesno!!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:07 24.02.2016.

nist od djevica😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije