Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao s Švicarcima

Đuro Đaković ugovorio proizvodnju teretnih vagona vrijednih 23 milijuna eura

Slavonski Brod: Proizvodnja teretnih vagona u tvornici Đuro Đaković
Ivica Galovic/ PIXSELL
18.10.2023.
u 12:43

Isporuka je planirana je tijekom 2024. godine

Đuro Đaković Specijalna vozila, tvrtka u sastavu Đuro Đaković Grupe, ugovorila su posao vrijedan 23 milijuna eura, izvijestili su u srijedu iz Đure Đakovića preko Zagrebačke burze. Riječ je o proizvodnji i isporuci teretnih vagona Sgmmnss 40 za švicarskog baručitelja.

Isporuka vagona, kako se navodi, planirana je tijekom 2024. godine. Vagoni tipa Sgmmnss 40 su četveroosovinski vagoni-platforme namijenjeni za prijevoz kontejnera.

Tip vagona u skladu je s obvezujućim propisima TSI WAG, važećim UIC brošurama, preporukama ERRI-ja, sporazumom o međusobnom korištenju teretnih vagona u međunarodnom prijevozu AVV(RIV) i EN standardima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije