Povjerenik odlučuje

Duspara predložio smanjenje komunalnog doprinosa

Mirko Duspara
Ivica Galović/PIXSELL
02.04.2013.
u 15:16

Upravo na dan kada je u Večernjem listu objavljen članak o tome kako je legalizacija objekata u Slavonskom Brodu najskuplja u Hrvatskoj jer nema olakšica, brodski gradonačelnik Duspara predložio je smanjenje iznosa komunalnog doprinosa.

Upravo na dan kada je u Večernjem listu objavljen članak o tome kako je legalizacija objekata u Slavonskom Brodu najskuplja u Hrvatskoj jer nema olakšica, brodski gradonačelnik Mirko Duspara predložio je Vladinom povjereniku Mariju Vučiniću smanjenje iznosa komunalnog doprinosa.

Prijedlogom odluke definirano je da se iznos umanji za 150 kubnih metara za sve obveznike, pod uvjetom da imaju prebivalište na adresi gdje se stambena građevina nalazi najmanje godinu dana. Ako bude prihvaćena, odluka će se primjenjivati retroaktivno i odnosit će se na sve obveznike komunalnog doprinosa koji su podnijeli zahtjev za legalizacijom, a građanima koji su ga već platili prema postojećoj cijeni preplata će biti vraćena.

>>Raspustili vijeće pa ostali bez olakšica pri legalizaciji objekata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije