Uskoro optužnica

Dvije godine nakon pravomoćne presude Mamićima čeka se hoće li biti optuženi suci koji su njega osudili

15.03.2023.
u 08:08

Dvije su godine od pravomoćne osuđujuće presude Mamićima za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama: umjesto epiloga, filmski obrat

Ključne riječi

Komentara 2

SP
Spezzi
09:21 15.03.2023.

Idemo malo analogije: čelnik Dinama uhvaćen u financijskim malverzacijama, osuđen od dokazano korumpiranih sudaca, vratio nazad svu lovu i protjeran s posla, nogometa i države. Stranka koja je na vlasti, zbog financijskih malverzacija, pola im ministara završilo u zatvoru, ukrali iz INE 20 puta više love nego čelnik Dinama, drže nas zadnje u EU po ekonomiji, bivši šef te stranke zbog veleizdaje i predaje najveće kompanije Mađarina dobio praktično doživotnu robiju, a stranka i dalje navodno uživa najveću potporu u birača, a njihov šef ne pomišlja da bi odstupio ili ti bio protjeran. Tko je tu lud ?!

Avatar Dragec.V
Dragec.V
08:42 15.03.2023.

Moja baka mi je davno rekla izreku: vrana vrani ne kopa oči!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije