Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u autu

Dvogodišnji Samir poginuo kad je bez razloga iskočio zračni jastuk

tragedija
vl
28.10.2009.
u 19:26

Dežurni je tužitelj naredio da se obavi obdukacija dvogodišnjeg Samira te vještačenje nad automobilom u kojem se dogodila nesreća.

Dvogodišnji Samir Nesimi poginuo je kad se aktivirao zračni jastuk u osobnom automobilu njegova oca na parkiralištu trgovačkog centra Bingo u Travniku. Njegova majka Mediha navodno se vratila iz kupnje, sjela za upravljač, okrenula ključ u bravi da pokrene motor i tada se zračni jastuk aktivirao te teško ranio dvogodišnjeg dječaka koji je sjedio na prednjem sjedalu.

Do obližnje je bolnice Samir umro. Dežurni je tužitelj naredio da se obavi obdukacija dvogodišnjeg Samira te vještačenje nad automobilom u kojem se dogodila nesreća. Istraga će ustanoviti kako je aktiviran zračni jastuk i okolnosti smrti dvogodišnjeg dječaka. Teško je ne spomenuti odgovornost majke koja je dvogodišnjeg sina ostavila na prednjem sjedalu?

Zakon to izrčito zabranjuje. Prve su informacije govorile kako se zračni jastuk u automobilu aktivirao jer je izbio požar, ali poslije su te informacije opovrgnute. Čak su se oglasili i travnički vatrogasci koji su istaknuli kako u ovom slučaju nisu intervenirali.

Ključne riječi

Komentara 3

RE
real
12:13 29.10.2009.

jeli ovo prvi tragican slucaj s air bagovima ??.. ja znam da su se ljudima u novoj 307 prije par godina na semaforu otvorili svi airbagovi, jedva su izasli, posle je bilo povlacenja s servisom, moralo se dokazivati da nije bilo nikakvog sudara, steta tisucu eura, ali ovo je puno gore.. a znam i za slucaj da je covjeku otkazalo sve i nije mogao niti otvorit vrata niti prozor, nema unutra cekic za razbit prozor, srecom javio se mobilnim pa su mu dosli pomoc..

Avatar beg
beg
09:03 30.10.2009.

trebamo kacige da nosimo zbog airbaga jer kad te pobro smustafi taj airbag bude slicno da te udari neko s bokserskom rukavicu po sred face ja se pitam zasto nam onda treba taj airbag koji nevredi nicemu drugom nego da digne cjenu auta

MA
MaloMisto
11:55 29.10.2009.

i sto reci na ovo? Pa zar majka ne zna da se na prednjem sjedalu NE SMIJU voziti djeca, bez obzira ima li auto zracni jastuk ili nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije