Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja policije

Dvojac uhićen s dva kilograma droge

policija
Arhiva VL
16.03.2010.
u 15:08

Iz PU zagrebačke potvrdili su informaciju o uhićenju te su naveli kako je obrada događaja još u tijeku i da će o detaljima izvijestiti sutra.

ZADAR - Zadarska policija u suradnji s PU zagrebačkom uhitila je dvije osobe, navodno jednu sa zagrebačkog, a drugu sa zadarskog područja s većom količinom opojne droge.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o oko dva kilograma droge od čega je najviše kokaina.

Ovu informaciju potvrdili su nam u PU zagrebačkoj rekavši kako je obrada događaja još u tijeku i da će o detaljima izvijestiti na sutrašnjoj konferenciji za novinare.

Ključne riječi

Komentara 1

ZL
Zlatko72
09:27 18.03.2010.

ovi dileri to treba zatvoriti dozivotno koliko ljudi su htjeli otrovati stom drogom injih ne treba stititi niti jedan advokat trebaju znati da jednog dana i njihovo djete moze posti na njihovu kombinaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije