MONSTRUOZNI SLUČAJ

Dvoje djece preminulo nakon stravičnog napada u Engleskoj, šestero i dalje kritično. Maloljetni napadač uhićen

Britanska policija istražuje slučaj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.07.2024.
u 21:07

Policija je navela da je motiv napada zasad nepoznat.

 Dvoje djece umrlo je nakon napada nožem na sjeveroistoku Engleske, objavila je policija u ponedjeljak dodajući da je uhićen 17-godišnji mladić. Još devetero djece je ozlijeđeno, šestero kritično, a u teškom su stanju i dvije odrasle osobe.

Policija u Merseysideu je objavila da je osumnjičeni uhićen i da je pronađen nož.

Napad se dogodio oko 12 sati i 50 minuta po srednjoeuropskom vremenu u Southportu, sjeverno od Liverpoola.

Policija je navela da je motiv napada zasad nepoznat, ali da nije povezan s terorizmom i da osumnjičeni nije imao pomagača.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 4

IG
IgorY
22:35 30.07.2024.

Nigdje informacije tko je napadač. Da li nam to govori da je napadač imigrant ? Vrlo vjerojatno, aloi to se jasno želi prikriti, jer bi tada demonstracije protiv migranata koje su ovih dana vrlo žestoke, a o kojima niti riječiči nema u " slobodnim " medijima bile još žešče. Ovo sve govori o slobodi medija, dostupnosti informacija i vidimo da u stvari sve što nam se servira u stvari je fake news.

Avatar EUtanazija
EUtanazija
11:13 30.07.2024.

... i nema komentara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije