UŽAS U NJEMAČKOJ

Dvojica oteli i silovali tinejdžericu (15): Nasilno ju uvukli u kombi pa odveli na nepoznatu lokaciju

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/2
21.06.2024.
u 09:55

Djevojka je izjavila da su otmičari bili odjeveni u crno i nosili maske. Također, primijetila je da su govorili njemački, ali s arapskim naglaskom. Za počiniteljima se još traga

Tinejdžerica (15) porijeklom iz BiH, oteta je i silovana u Gelsenkirchenu u Njemačkoj, izvještava Bild. Zločin su počinila dvojica maskiranih muškaraca, a incident se dogodio u srijedu navečer, kada je djevojka i prijavila otmicu i silovanje policiji u Essenu. Naime, nakon škole, oko podneva, čekala je prijateljicu na autobusnoj stanici kad je pored nje stao bijeli kombi. Iz vozila su izašla dvojica maskiranih muškaraca koji su je nasilno uvukli u kombi i odvezli u nepoznatom smjeru.

Prema njezinim navodima, muškarci su je odveli u kuću na nepoznatoj lokaciji gdje su je silovali. Nakon nekog vremena, otmičari su tinejdžericu odvezli u Essen i izbacili je na ulici. Djevojka je izjavila da su otmičari bili odjeveni u crno i nosili maske. Također, primijetila je da su govorili njemački, ali s arapskim naglaskom. Napomenula je i da su vozili vrlo brzo, nekoliko puta gotovo izazivajući sudar.

Njezine izjave potvrdio je glasnogovornik policije, rekavši kako su drugi vozači na navedenoj ruti primijetili bijeli kombi koji je vozio izvan svih ograničenja brzine. Policija poziva moguće svjedoke koji su se nalazili na autobusnoj stanici Horst, kao i one koji su vidjeli bijeli kombi u Essenu ili Gelsenkirchenu, da se jave s informacijama, izvještava Bild.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Mjesto dvostrukog ubojstva u Ulici Svetog Lovre u Slavonskom Brodu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije