OBALA JOŠ U NARANČASTOM

ECDC objavio novu koronakartu: Dio Hrvatske u crvenom

ECDC
02.09.2021.
u 13:37

Cijela Slavonija te Karlovačka i Sisačko-moslavačka županija označene su crvenom bojom

Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (ECDC) objavio je novu koronakartu kojom bilježe 14-dnevnu incidenciju zaraze koronavirusom.

Prema novim podacima, cijela Slavonija te Karlovačka i Sisačko-moslavačka županija označene su crvenom bojom, dok je ostatak u narančastom. 

Podsjetimo, Hrvatska je prošlog tjedna cijela bila označena narančastom. Dok su obala, sjever zemlje i Grad Zagreb otprije bili u narančastom, ostatak zemlje prešao je iz zelenog. 

Najgoru situaciju, prema novoj karti ECDC-a, bilježe Cipar, Grčka, Italija, Francuska i Irska. Dio teritorija tih zemalja označen je tamnocrvenom bojom. Najbolje stoje Mađarska, Češka, Poljska i Slovačka koje su potpuno zelene.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
14:00 02.09.2021.

Požeško slavonska 4 zaražena i u crvenom. Splitska 188 pa u narančastom. Za ovo treba biti malo veći igrač. Svaka čast Stožeru.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
14:00 02.09.2021.

Konačno malo muljanja, u državnom interesu.

JA
Jakob
14:47 02.09.2021.

U Slavoniji najmanje oboljelih a u crvenom, tko tu koga u zdrav mozak, a Split i Zadar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije