Vrijeme je za promje

Eko stožer Marišćina za HDZ-ovog kandidata za načelnika

eko stožer
Nel Pavletic/PIXSELL
29.05.2013.
u 12:57

"Eko stožer Marišćina" odlučio je podržati HDZ-ovog kandidata za načelnika Općine Viškovo

Vrijeme je za promjene, poručili su iz Eko stožera Marišćina i pozvali birače da u nedjelju 2. lipnja podrže HDZ-ovog kandidata za načelnika Općine Viškovo Duška Brkića jer je, kazali su, opcija na čelu s SDP-ovim jurišnicima promovirala politiku kontinuiteta, očito smatrajući da je funkcioniranje Općine Viškovo na visokoj razini i da tu ljudi dobro žive.

Kandidacijska lista grupe birača - Robert Božić, poznata pod imenom \"Eko stožer\" nastala je na inicijativu istaknutih članova Udruge Krizni Eko Stožer Marišćina, koja je na lokalnim izborima dobila tri vijećnička mjesta u Općini Viškovo. Na ulazak u političke vode odlučili su se kako bi zaustavili daljnji dovoz smeća u Viškovo i planirani Županijski centar za gospodarenje otpadom Marišćina te osigurali dostojan život žiteljima te općine.

Proteklih su dana intenzivno razgovarali s vijećnicima srodnih političkih programa kako bi mogli formirati većinu u Općinskom vijeću Viškova. Vjeruju u suradnju s Brkićem, jer se obavezao da će u okviru nadležnosti općniskog načelnika poduzeti mjere i odluke kojima će omogućiti provođenje već donesenih odluka Općinskog vijeća Općine Viškovo o trenutnom zaustavljanju dovoza smeća na smetlište Marišćina, brisati lokaciju Marišćina iz prostornog Primorsko-goranske županije i prostornog plana Općine Viškovo, izmjeniti visinu komunalne naknade za zagađivače i uvesti ekološku naknadu, hitno uvesti ekološki sustav gospodarenja otpadom na području općine, omogućiti pokretanje upravnih i sudskih sporova temeljem pripremljenih prijedloga Udruge Krizni Eko Stožer Marišćina, omogućiti povlačenje suglasnosti Ekoplusu d. o.o. na pravo građenja izdano za KD Čistoća d.o.o. na lokaciji Marišćina kao i donošenje plana sanacije i kontrole divljih deponija na području općine i sanacije jame Sovjak s provedbenim mjerama.

Razumiju, kažu, da je dio birača skeptičan i nije u omgućnosti podržati niti jednog kandidata, no apleiraju i na te birače da izađu na izbore i križanjem oba kandidata ponište listić te tako pokažu etabliranim političkim opcijama što o njima misle.

>>\'Izađite na izbore. Neka Vukovar ostane hrvatski grad!\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije