POLITIKA

Ekonomist Vjeran Radelić novi je predsjednik varaždinskog SDP-a

radelic
PRESNIMIO Izak Vrtarić / VLM
18.10.2010.
u 12:19

- Mi smo oporba. Nismo zadovoljni kako se Varaždin vodi. Surađivat ćemo s HNS-om - najavljuje Radelić, koji će u Gradskom vijeću moći računati na četiri vijećnika SDP-a.

Diplomirani ekonomist Vjeran Radelić novi je predsjednik Gradske organizacije SDP-a. Naslijedio je pravnika Ninu Lučića, koji je s nekoliko istomišljenika istupio iz stranke pa poslije stupio u HSLS.

- Varaždin je socijaldemokratski grad, što su pokazali i nedavni predsjednički izbori. SDP mora iskoristit taj potencijal na sljedećim parlamentarnim i lokalnim izborima i biti najjača stranka. Želim ujediniti sve dijelove stranke - bio je prvi Radelićev komentar.

U Gradskom vijeću Varaždina, nakon priklanjanja dijela esdepeovaca gradonačelniku Ivan Čehoku, moći će računati na četvero SDP-ovih vijećnika.

- Mi smo oporba. U Varaždinu ima još dosta posla i nismo zadovoljni kako se vodi grad. I da, surađivat ćemo s HNS-om - otkriva.

Na mjesto predsjednika u nedjelju su ga izabrali svi članovi gradske organizacije, dobio je 54 posto glasova, a imao je troje protukandidata. 5. studenoga održat će se konvencija na kojoj će gradska organizacija izabrati ostatak vodstva i donijeti program.

Inače, Radelić je zaposlen u Zagrebu, kao član uprave u društvu za upravljanje investicijskim fondovima. Priprema obranu znanstveno-magistarskog rada na varaždinskom FOI-u.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:54 18.10.2010.

Pa kaj tim kretenima iz SDP-a nije dovoljno što je drug Čačić upropastio VŽ Županiju, nego sada taj ološ treba zajednilčki upropastiti i grad Varaždin ?

KR
krka
17:55 18.10.2010.

/Minuta/-trebaju dečki dovršiti posel, se razme. Ima u gradu još puno toga za opeljušiti, samo se treba primiti posla. Varaždinci su miroljubljivi, opet buju tiho i sve plačali do zadnje kune.Na kraju krajeva dok je drpaža u pitanju svi su ti hiperaktivni, a kad se promjeni vlast 4 godine pričaju kak su oni prije njih sve poništili pak si oni nikaj nemreju pomoći i ode jedan mandat. Na izborima opet sve ispočetka; dajte nam još jednu šansu, mi nudimo a kaj bumo napravili bu se vidlo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije