na graničnom prijelazu

VIDEO Dvoje mrtvih u eksploziji između SAD-a i Kanade: U istragu uključen FBI, zatvoren most

Incident at the Rainbow Bridge border crossing in Niagara Falls
Foto: REUTERS TV/REUTERS
1/16
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.11.2023.
u 20:14

"Zapravo ne znamo previše, samo da je jedno vozilo pokušavalo ući u SAD", rekao je Aaron Ferguson, službenik za javno informiranje grada Niagara Falls

FBI istražuje eksploziju vozila na graničnom prijelazu Rainbow Bridge između SAD-a i Kanade blizu Niagarinih slapova kao pokušaj "terorističkog napada", priopćila je američka policija u srijedu. Dvije osobe u vozilu su poginule, a jedan granični policajac je ozlijeđen.

Vlasti savezne države New York "pomno nadziru" incident na mostu, a državne agencije su na mjestu događaja, rekla je guvernerka New Yorka Kathy Hochul na platformi X u srijedu.

Lokalni medij WIVB izvijestio je da su sva četiri međunarodna granična prijelaza na zapadu New Yorka zatvorena u srijedu zbog incidenta s vozilom na mostu, prema riječima lokalnih medija. Međutim, te vijesti nisu mogle biti odmah potvrđene.

Policijski timovi u Kanadi "aktivno su se uključili u procjenu situacije", napisao je premijer Ontarija Doug Ford na X-u.

Dužnosnici granične agencije SAD-a nisu odmah komentirali, dok njihove kanadske kolege nisu odgovorile na zahtjev za komentarom. Predstavnici američkog State Departmenta također nisu odmah odgovorili na zahtjev za komentarom na izvještaje o zatvaranju granice.

"Zapravo ne znamo previše, samo da je jedno vozilo pokušavalo ući u SAD i da su zatvorili obje strane mosta", rekao je za CNN Aaron Ferguson, službenik za javno informiranje grada Niagara Falls.

Ključne riječi

Komentara 4

PA
pacepersempre
20:43 22.11.2023.

Dvije uzasne drzave, sa uzasnim ljudima na vlasti, malo je reci da su to diktature, to je nesto mnogo gore, to su mjesta nemoguca za zivot. Oni su u logorima i takva je i zlocinacka tvorevina od EU-ropske ludnice u logorima. Prejeziva mjesta za zivot, to nije ni za PSE, a kamoli za ljude. Ovo su ljudozderi sto mi sada gledamo u svijetu, ne moze se opisati rijecima sto je to, monstrumi i jos gore od monstruma. Veli onome na vlasti u Canadi zena u kameru za vrijeme pandemije, kada je porpao gradjane u logore, profesorica jedna, veli znate li Vi da su domace izdajnike vjesali na vjedala kroz povijest, jeste ucili povijest veli mu zena. A on gleda kroz nju, totalno je ignorirao. A na Gay Prideu se rukovao sa malom bebom od 10-ak mjeseci i cestitato bebi Sretan Pride, veli. Gradjani se zabezeknuli, vele gradjani je li on ono bebi cestitao Sretan Pride, kao ludi iz ludnice se ponasa. Ostavila ga je zena, pobjegla. Pa sta je ovo, koji su ovo, ovi nisu sa ovoga svijeta. Tako da se ne treba cuditi sto im se desava u zemlji, mozda je gardjanski rat, posto su jedni i drugi u govnima do guse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije