PODRUČJE OGRAĐENO

Eksplozija u Kölnu: Oštećena zgrada u centru grada, jedna osoba ozlijeđena

Extension of border controls - Lower Saxony
Lars Penning/DPA
16.09.2024.
u 09:46

Policija je pozvala građane da izbjegavaju područje oko mjesta eksplozije

Eksplozija je u ponedjeljak oštetila zgradu u središtu grada Koelna, a glasnogovornica policije rekla je da je široko područje Hohenzollernringa, živahne četvrti pune kafića, barova i restorana, ograđeno i da je veliki broj policajaca na licu mjesta. Nije dala nikakve informacije o mogućim ozlijeđenima ili uzroku eksplozije.

Radio Koeln izvijestio je u ponedjeljak rano ujutro da je jedna osoba lakše ozlijeđena. Glasnogovornik vatrogasaca rekao je da su pozvani na mjesto događaja, ali da nije bilo potrebno gašenje. Policija je pozvala građane da izbjegavaju područje oko mjesta eksplozije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije