JAVLJA POLICIJA

Eksplozija u Zagrebu: Oštećen automobil i pročelje zgrade

Eksplozija u Aninoj ulici u Zagrebu
Foto: Dario Topić
1/8
25.11.2023.
u 18:41

Ozlijeđenih osoba nema, a više informacija bit će dostupno nakon očevida.

Jedan je automobil i pročelje zgrade oštećeni su nakon što je došlo do eksplozije u dvorištu zgrade u Zagrebu. Kako policija javlja do eksplozije je došlo oko 17.25 sati u Anininoj ulici u Zagrebu. Ozlijeđenih osoba nema, a više informacija bit će dostupno nakon očevida. S terena doznajemo kako je šire područje ograđeno te je u tijeku pirotehnički pregled. Iz sigurnosnih razloga samo stanari mogu proći ograđenim dijelom ulice. Velik broj policijskih snaga blokirao je područje pa se stvaraju i gužve u okolnim ulicama, a promet se preusmjerava.

GALERIJA: Eksplozija u Aninoj ulici u Zagrebu

 
Eksplozija u Aninoj ulici u Zagrebu
1/27

Susjede je glasna eksplozija u subotnje poslijepodne uznemirila. 

- Čulo se kao bomba glasan prasak, prepalo nas je naravno, ali drugo ništa ne znamo. Došla je policija i sve ogradila - govore

- To je toliko grunulo da mi je svjetlosni bljesak osvijetlio sobu. Ležala sam u mraku i gledala televiziju. Čula sam kako neki muški glas vani uzrujano nešto govori nekome na mobitel, ali nisam uspjela razaznati što - rekla je za Jutarnji stanarka Anine ulice i dodala kako je policija brzo došla na mjesto događaja.  Javljaju i kako policajci idu od stana do stana, a svima je rečeno da ne izlaze iz svojih domova.

VIDEO: Eksplozija u Aninoj ulici u Zagrebu

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 5

ST
Stjepan
19:38 25.11.2023.

A kak je tek bilo u Vukovaru nakon " bratstva i jedinstva " zjenice oka bliskog istoka .....

Avatar Castro
Castro
18:46 25.11.2023.

Baš je jako puknulo, neugodan osjećaj, policija pretražuje svako dvorište i ulaze. Nadam se da će brzo pronaći tko je počinitelj jer se bojim da bi moglo još toga biti.

Avatar Svračak
Svračak
19:37 25.11.2023.

Anina je nekada bila mirna ulica obiteljskih radničkih kuća u Rudešu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije