VELIKA POMOĆ UKRAJINI

EU popušta s uporabom oružja na ruskom teritoriju, hoće li i SAD? 'Možda stiže još jedna prekretnica'

29.05.2024.
u 14:51

Zemlje EU već su se dogovorile o zajedničkom pružanju vojne pomoći Ukrajini. Dok neke države članice isporučuju oružje Kijevu uz minimalna ograničenja, druge to čine pod uvjetom da se koristi samo na ukrajinskom teritoriju

Ključne riječi

Komentara 11

PO
poluprovokator
17:14 29.05.2024.

Pa i Rusija gađa teritirij Ukrajine oružjem iz Sj.Koreje, Turske, Irana, ... Zašto onda nebi važilo isto pravilo za Ukrajinu!

FU
Fusnota
16:03 29.05.2024.

Troše ruse. , prebaciti rat u Rusiji. Game over za sve ili povlačenje fasiRusa iz Ukrajine

AI
Aircooled
15:17 29.05.2024.

Ukrajinci su se odlučili za vlastiti put umjesto „ruskog sveta“, to je razlog zašto su Rusi pokrenuli ovaj najnepotrebniji i najgluplji rat u povijesti čoviječanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije