Europom kruži smrtonosan heroin pomiješan s antraxom!

heroin
Arhiva VL
24.01.2010.
u 16:52

Škotski epidemiolog Colin Ramsay savjetovao je korisnicima heroina da odmah prestanu konzumirati drogu poručivši im neka stupe u kontakt sa službama za borbu protiv ovisnosti

U Europi je od infekcije antraksom preko zaraženog heroina preminulo osam osoba, priopćile su zdravstvene službe koje smatraju da Europom kruži droga zaražena bakterijom čije se spore mogu upotrijebiti kao biološko oružje.

Škotski epidemiolog Colin Ramsay savjetovao je korisnicima heroina da odmah prestanu konzumirati drogu poručivši im neka stupe u kontakt sa službama za borbu protiv ovisnosti.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
18:01 24.01.2010.

Sad neznam toćno dali je istina ili ne ali slušao sam negdje da velike koperacije idu na smanjivanje stanovništva na zemlji ,evo šta ja mislim o svijetskom nogometom prvenstvu u africi u JAR- to je država sa najviše oboljelih od side i sad svi razmislite koja populacija ide dole gledati nogomet!

CI
cicibela
18:11 24.01.2010.

Umro od heroina ili antraxa, u čemu je razlika ?

Avatar miletiml
miletiml
17:16 24.01.2010.

nije uspjelo sa cjepivom a ce uspjeti sa heroinom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije