U palači Dverce

Evo što će biti posluženo gostima službenog ručka nakon inauguracije

04.10.2014., Zagreb - Sinjski Alkari povorkom krenuli kroz Radicevu ulicu te stigli na Markov trg gdje ih je primio predsjednik sabora Josip Leko. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/2
15.02.2015.
u 12:12

Nakon inauguracije nove predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović slijedi službeni ručak u palači Dverce na Gornjem gradu.

Nakon inauguracije nove predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović slijedi službeni ručak u palači Dverce na Gornjem gradu. Gostima će za predjelo biti poslužen dalmatinski pršut s bračkim maslinama i paškim sirom prelivenim djevičanskim maslinovim uljem te rolice šunke s pjenicom od sira uz pjenušac Tomac i malvaziju Kozlović.

Za glavno jelo uzvanici će dobiti Lentrecote steak (odležani steak od junetine) odležan u dimu od divljeg kestena s pečenim krumpirom i rajčicom u ružmarinu. Uz glavno jelo bit će poslužene lisnate salate uz preporuku za piće Tomić Caplar ili merlot Belje.

Za desert na službenom ručku bit će poslužene štrukle punjene bobičastim voćem prelivene umakom od vanilije i cimeta uz prošek Hektorović. Osim kave, gostima će se ponuditi i aperitiv, pjenušac Tomac Diplomat.

>> Svečanost inauguracije prve hrvatske predsjednice

>> Vučić po dolasku u Zagreb položio cvijeće na spomenik Nikoli Tesli

Komentara 41

SW
swic
14:11 15.02.2015.

Vi kome smeta nasa Presjednica kmekecite koliko volite , bas mi vas zao .

FA
fatianegra21
13:11 15.02.2015.

Sretno !

Avatar gadogadni
gadogadni
12:29 15.02.2015.

Entrecote ili rib eye steak ili, ups gle hrvatska rijec...potplećnjak ili pak šareni ramstek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije